Waarom VoIP?


Zakelijke VoIP bij IctVibes

VoIP is de technologie om mee te bellen via internet. Dit heeft als voordeel een grote flexibiliteit in functionaliteiten en ook een voordeel in kosten. Zo kan via bestaande verbindingen een telefoonnetwerk worden aangelegd. Ook zijn tarieven naar buitenlandse nummers drastisch lager dan bij conventioneel telefoneren.

 

Voordelen van IctVibes

– Overal toegang tot uw telefooncentrale.
– Lage gesprekskosten.
– Geen investering in eigen telefooncentrale.
– Lage abonnementskosten.
– Flexibiliteit in functionaliteit.
– Plaats onafhankelijk; uw nummer is ook thuis of onderweg bruikbaar.
– Onbeperkt aantal lijnen.
– Gratis bellen tussen vestigingen.

 

Besparing in kosten

Onze gesprekskosten zijn vele malen lager dan bij reguliere telefoonaanbieders, maar ook lager dan andere VoIP aanbieders.
U kunt flink besparen door te bellen met VoIP. U heeft geen eigen telefooncentrale meer nodig en de abonnementskosten zijn lager dan bij vaste telefonie. Ook gesprekstarieven zijn tot 60% lager in Nederland en internationaal tot wel 85% lager.

 

Uw huidige telefooncentrale en infrastructuur behouden

Het kan meerdere redenen hebben om uw huidige telefooncentrale en/of infrastructuur te behouden, bijvoorbeeld als u net een nieuwe telefooncentrale heeft aangeschaft of simpel omdat de huidige gewoon nog aan de eisen voldoet. U kunt dan ook voordelig met onze diensten bellen door middel van een VoIP gateway.
Wij adviseren u graag over deze mogelijkheden specifiek voor uw situatie.

 

Gratis demonstratie

Wij overtuigen u graag van onze dienstverlening, en demonstreren onze dienst graag bij u op lokatie.

 

Hosted VoIP of Trunk?

Bij Hosted VoIP maakt u gebruik van onze telefooncentrale. U heeft de beschikking over alle functies van deze telefooncentrale. U bent verder niet belast met het onderhoud van deze centrale, dat doen wij voor u. U betaalt bij deze dienst per gebruiker.
Trunk account: Mocht u een eigen telefooncentrale hebben welke geschikt is voor VoIP, dan kan het voor u interessant zijn om enkel uw gespreksverkeer bij ons onder te brengen. U betaalt niet meer per gebruiker of per lijn, maar per nummer.

 


Hebben wij uw interesse kunnen opwekken? Contact